Kyselytunti.fi sivusto avattu.

Tervehdys kaikille ja oikein mukavaa maaliskuista kevätpäivää .

Lukuisten pyyntöjen jälkeen tultu tähän tilanteeseen, että kyselytunti.fi domain ja nettisivusto sai alkunsa. Kauan pähkäilin, että mikä olisi parhain verkkotunnus kyseiseen sivustoon ja pikkuhiljaa se asettui sitten tuohon fi päätteeseen.

Toivotaan, että katsojat löytävät tämän nettisivuston myös Youtuben lisäksi. Hieman haastavalta nyt ensi alkuun tuntuu tämä ns. blogaaminen tai sivuston tekeminen, mutta ehkä se siitä sitten pikkuhiljaa sekin rupeaa luistamaan. Toivossa on hyvä elää, sanoi lapamato.
Wikistä osittain kaiveltua...

Suullisia kysymyksiä esitetään ministereille torstain täysistunnon yhteydessä pidettävällä eduskunnan kyselytunnilla. Niitä voi esittää kuka tahansa kansanedustajista, eivätkä ministerit tiedä etukäteen heiltä kysyttäviä kysymyksiä. Edustajat voivat tehdä ministerin vastauksen perusteella myös lisäkysymyksiä.

Eduskunnan puhemies pyrkii antamaan kaikille eduskuntaryhmille mahdollisuuden esittää kyselytunnin aikana vähintään yhden kysymyksen. Sen sijaan kuhunkin kysymykseen sallittujen lisäkysymysten määrä voi vaihdella suuresti. Kysymyksen esittäjälle annetaan kuitenkin yleensä aina mahdollisuus lisäkysymyksen esittämiseen. Vaalikauden aikana tehdään tuhansia suullisia ja kirjallisia kysymyksiä.

Kyselytunnit löytyy Kyselytunti.fi sivustolta


Kommentit

Suositut tekstit